середу, 24 квітня 2013 р.

Модуль 6. Рефлексія.
Це було "нечто". Виявляється на сайті Вікі не так то просто працювати. Почуваєшся себе дитиною, яка вчиться читати. Коли потрібно думати, як читати, і звичайно не думаєш про, що ти читаєш.
Тема використання Інтернет-ресурсів для мене не нова, але мені потрібно ще раз продумати, як краще використати ІКТ, а саме Інтернет ресурси для роботи з учнями.

4 коментарі:

  1. Щодо WIKI повністю згодна! Навіщо ускладнювати життя людям, яким треба виконати інструкцію та ще й побудувати таблицю!!!!

    І ще..Мені було приємно працювати з вами в команді!

    ВідповістиВидалити
  2. Оленочко!!! Я з Тобою абсолютно згодна. Мені на ВІКІ також було складно працювати. Варто у вільний час ще попрактикуватися. Як каже наш методист "не читай, а вичитуй". Дякую тобі за співпрацю! І все ж Ти сьгодні чудово попрацювала. МОЛОДЕЦЬ!

    ВідповістиВидалити
  3. Оленко, ти щодня долаєш труднощі, цікавишся чимось новим і застосовуєш це у нашій нелегкій співпраці. Мені дуже приємно із тобою працювати в наших невеличких групах і спілкуватися взагалі.

    ВідповістиВидалити
  4. я тоже взвыла от непрозрачной и мучительной навигации и хочу сказать,что сервис должен быть очень удобен рядовому пользователю, если хотят его внедрить в массы

    ВідповістиВидалити